Kom boksen bij de meest fanatieke boksschool van Almere

Boksen is een van de meest intensieve sporten die je kan beoefenen. De sport is zwaar, verhoogt je conditie, maar is ook nog eens heel erg leuk! Dat is dan ook de reden dat duizenden mensen wekelijks boksen. Lijkt dit jou ook leuk? Dan ben je op het goede adres bij de fanatiekste boksschool van Almere. Ben je benieuwd wat deze boksschool allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder:

1. Boksen

Een van de dingen die je bij de boksschool kan doen, is natuurlijk boksen. Het leuke aan boksen, is dat het veel variatie biedt. Men denkt bij boksen namelijk vaak direct aan tegenover elkaar staan en sparren. In feite is dit maar een onderdeel van het boksen! Je kan namelijk ook kiezen voor alleen zaktraining. 

Daarbij hoef je ook niet bang te zijn dat je bokst met mensen onder of boven jouw niveau. Je kan namelijk kiezen voor een les specifiek voor een beginner, of juist een gevorderde. Ook zijn er specifiek lessen voor alleen vrouwen en alleen de jeugd.

2. Kickboksen

Ook voor de liefhebbers van kickboks heb ik goed nieuws. Het is namelijk ook mogelijk om bij de boksschool te kickboksen. Toch weten veel mensen niet wat nou het verschil is tussen boksen en kickboksen. Eigenlijk is het enige verschil dat je bij kickboksen ook je benen gebruikt. Dus niet alleen je armen, zoals bij het boksen. Kiezen voor kickboksen kan dus ook een uitdaging zijn als je al bekend bent met boksen.

3. Circuit- en crosstraining

Ben je geen mega fan van (kick)boksen, maar zou je graag wel net zo intensief willen sporten? Dan kan je ook gewoon kiezen voor een van de trainingen.  Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan circuittraining. Met behulp van zeer intensieve aerobics train je volop je spieruithoudingsvermogen met deze training. Ook voor crosstraining ben je op het juiste adres. Dit kan je zien als een soort bootcamp waarbij je zowel cardio doet, gewichten heft, maar ook de atletieksport beoefent. Zo wordt je op een intensieve manier fit, op een andere manier dan boksen!