fit zijn met teamuitje

Fit met een teamuitje? Dat kan zeker met deze 3 tips!

Heb je even lang genoeg achter je bureau gezeten en is het weer tijd voor het jaarlijkse teamuitje? Doe iets sportiefs! Je zult zien dat een sportieve activiteit jullie dichter bij elkaar brengt en super gezellig is! Een sportieve activiteit staat voor spanning, strategie en teamwork. Dit zijn drie belangrijke dingen die je nodig hebt voor een goede activiteit. Lees snel verder en jullie hebben straks een fit teamuitje!

Misschien denk je van tevoren niet zo snel aan een outdoor activiteit, omdat niet iedereen in jouw bedrijf van sporten houdt. Toch kan een buitenactiviteit voor iedereen leuk zijn, door de combinatie van spanning, teamwork en een goede strategie. Collega’s die misschien niet zulke sporters zijn, kunnen bijvoorbeeld fungeren als strateeg en de beste strategie kiezen om het spel te winnen.  

GPS-tocht

Eén van de teamuitjes die je kunt doen, is een GPS-tocht. Dit is een tocht van een aantal kilometer waarbij je wandelt langs paadjes, sluiproutes en stadjes. De GPS wijst je de weg. Tijdens de tocht moet je verschillende codes ontcijferen en raadsels oplossen. Dit is dus een leuke combinatie van sportief en strategisch in één.

gps tocht fitfitmagazine

Boogschieten

Bij Outdoor Eindhoven kun je boogschieten tegen al je collega’s of vrienden en vriendinnen. Op een echte handboogbaan kunnen jij en je collega’s een echte strijd aangaan. Je kunt in de schietclinic laten zien wie de beste schutter is en de meeste punten scoort.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson ken je misschien wel van tv, maar dit kun je ook in het echt doen met je collega’s of vrienden. Er zijn verschillende proeven die je gaat uitvoeren. Een aantal van die proeven zijn ook terug gekomen bij Expeditie Robinson. Denk aan een vuurproef, puzzelproef of smaakproef. Andere spellen zijn het maken van een touwburg of katapult. Dit zijn proeven die je allemaal moet uitvoeren in teamwork en dus perfect zijn als teamuitje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *