Houd jij van sporten? Vind je het net als ons heerlijk om lekker buiten te zijn, te bewegen en je lekker fit te voelen? Dan ben je hier op de juiste plek! Je vindt hier de leukste tips om lekker te sporten in de buitenlucht. Daarbij vind je hier ook de lekkerste gezonde recepten. De combinatie van lekkere, gezonde recepten en sporten maakt dat jij fysiek in topvorm bent en de hele wereld aankunt!

Sport en beweging

Eén pijler van fitfit magazine is sport en beweging. In de blogs over sport en beweging kun je de laatste tips vinden voor nieuwe, interessante sporten. Maar ook de klassieke sporten zoals paardrijden, voetbal en tennis zullen we niet vergeten, maar wellicht in een nieuw jasje steken. Denk aan blogs over de nieuwste stappentellers, stevige bootcamps en ingewikkelde yogahoudingen.

Gezondheid

Fit zijn heeft natuurlijk ook te maken met gezond zijn. Heb je in je dagelijks leven een beperking waar je rekening mee moet houden? Misschien heb je wel diabetes, gewrichts- of spieraandoeningen. Wij geven ook zoveel mogelijk informatie over verschillende beperkingen en hoe je ook een gezonde leefstijl houdt wanneer je hier rekening mee moet houden.

Voeding

Behalve bewegen is gezonde voeding natuurlijk belangrijk om fit te blijven. Wij plaatsen veel recepten van nieuwe, lekkere gezonde maaltijden. Behalve recepten kun je ook nieuwe technieken of ontwikkelingen vinden om af te vallen. Denk aan blogs over de tien lekkerste vegan-maaltijden. Of 5 tips om een gezond kerstdiner te creëren.

Be inspired!