Wat houdt een ‘Beyond Doubt’ training in?

Hoe groot of klein beslissingen ook zijn, we laten ons vaak leiden door emoties, angsten en twijfels. We zijn vergeten wat we écht willen, vanuit onze intrinsieke motivatie. In de ‘Beyond Doubt’ training van Humanication leer je negatieve gedachten los te laten en weer toegang te krijgen tot je eigen intuïtie. Met als resultaat: meer rust, helderheid en besluitvaardigheid.

  1. Wat houdt een Beyond Doubt training in?

Stel jezelf eens de vraag: “Hoe zou het zijn als je zonder angst en twijfel in het leven zou staan, maar leeft vanuit vrijheid en jouw intuïtie?” Dat is waar je tijdens een Beyond Doubt training achter gaat komen. Tijdens twee intensieve trainingsdagen, leer je te handelen vanuit je intuïtie, waardoor een gevoel van vrijheid zal ontstaan.

De Beyond Doubt training van Humanication, volgt op de ‘Essence’ en ‘Source’ trainingen.

  • ‘Essence’: Tijdens de Essence training ga je aan de slag met blokkades in jouw dagelijks leven. Je leert welke factoren authentieke keuzes in de weg staan en hoe je deze blokkades op kunt heffen.
  • ‘Source’: Tijdens de Source training leer je hoe je in iedere situatie vanuit je eigen kracht kunt handelen, wat de omstandigheden ook zijn. Je leert je eigen talenten te ontdekken en deze te gebruiken.
  • ‘Beyond Doubt’: Tijdens de Beyond Doubt training ga je nóg een stapje verder, door te leren om je eigen intuïtie te herkennen en te gebruiken. Je leert minder te twijfelen, te vertrouwen op jezelf en conform te handelen.

De Beyond Doubt training wordt slechts twee keer jaar gegeven. Je kunt deze training pas volgen als je zowel de Essence training als de Source training hebt afgerond.

  1. Wanneer is een Beyond Doubt training iets voor jou?

De Beyond Doubt training is er voor iedereen die besluitvaardig, daadkrachtig en harmonieus keuzes wilt kunnen maken, in iedere omstandigheid.

De training biedt een helpende hand als je richting in je leven wilt creëren, in contact wilt komen met je eigen waarheid, (nog) meer wilt leren vertrouwen op je eigen kunnen, sneller beslissingen wilt leren nemen en op een rij wilt krijgen wat jouw doelen zijn voor de toekomst.